Jomenjustdeja

Mitt hjärta är hemma hos sig men han hade gärna fått stanna för Hasse satt igång och praaaaaaata när han for haha :) Äsch man ska inte överumgås, det är trevligt att va ifrån varandra också. Men det känns bra att veta att han är bara på andra sidan stan :)
 
Ser Partaj, kissar ner mig av skratt! Sen ska jag sno ihop en matlåda och ta en dusch och se om det blir nån sömn inatt eller inte. Skjutsa hem kissekatten imorrn och jag kan lova att jag inte är sugen på att stå på vändplan kl 05:10 imorrn :(

Hoppsan

Fredrik ligger bredvid och sover med en stor snus i munnen. Vill inte väcka han heller så tur det finns tvättmaskiner :)

Så ja

Känns lite bättre nu när jag fått saker gjorda. Städat, tvättat, handlat, diskat osv. Dessutom köpte jag nåt så jag ligger steget före Hasse. Hemma i Ostvik köpte vi kattgodis på burk och han är helt tokig i dom så när man skakar på burken kommer han som ett spjut. Ska använda dom när han sätter igång och pratar konstant... Sen när dom är slut fyller man dom med vanlig kattmat haha! Min älskade Fredrik ska komma hit sen och göra stuvade makaroner med korv eller fläsk som jag vart såååå sugen på hur länge som helst! Trevligt att träffat nån som kan laga bättre mat än en själv :)