Bad moon rising

Sov på tok för länge idag, men vafan ska man göra när det inte går sova för att det kryper i benen. Är så fruktansvärt irriterande och det går inte över heller. Då får man ligga och spänna musklerna och slappna av, spänna, slappna av osv... Stackars Fredrik som va übermysig men han kunde knappast sova när jag låg där och inte kunde ligga still.
 
På det så drömde jag en idiotdröm, och innan man fattar att det bara va en dröm så hinner man bli apförbannad när man vaknar på sin partner. Jag drömde att en gemensam bekant åt oss kidnappade mig och ett par andra folk och hade hos i ett hus, sen umgicks Fredrik med denna person och jag sa åt han via sms att han fick fan fixa ut mig härifrån men så va han på hockey och drack öl? Då jag träffade han så sa han att han passade nog bäst som singel. Haha åh så arg jag va när jag vakna :P
 
Tur jag hann återfå medvetandet innan jag gjorde något dumt.
Snart dags för jobb igen och Facebook talar om att det är Valborgs ikväll. Gör mig inget att jobba och spec inte imorrn då det är röd dag. Bara mer pengar åt mig :) Är  glad att jag är ledig midsommar iaf, men som sagt inte julen på 6 år till.. Suck.
 
Dags att tänka på middag och att det förhoppningsvis inte blir en sen kväll igen...
 

Edge of glory

Haha ja det är ju underbart vilka idioter det finns. Man märker att med vissa så är det verkligen alla mot alla. Ska bara komma ihåg det till nästa gång, tyvärr är man för snäll. Älska övertid, är inte ens hemma än... Blä!

Hoho

Har ju missat att Uggla spelar på Stadsfesten i år. Jag hade tänkt till Pite och se han förra året för det stod att han skulle dit men sen skulle han inte dit..? Nåja, jag sa till Fredde för några månader sen att vi borde fara och se han nånstans i Sverige och jag behövde ju inte fara så långt :D
 
Dock så jobbar jag eftermiddag denna dag.. Mest troligt sista veckan innan semester, men det bukar inte va svårt att kunna söka ledigt med min arbetsledare. Tur jag tillochmed har kakor med mig idag så jag kan muta han haha! :) Kanske söker även på söndan, vilket betyder att min semester börjar tidigare. Men å andra sidan kanske man kan stå ut en dag bakis.
 
Snart dags att åka iväg på jobb. Va dödligt trött idag och har mest sovit och tvättat.
Adjö.