Annies song

4 månader mitt hjärta. Det känns som en evighet... Samtidigt så upplever jag att några delar av mig har inte accepterat vad som hänt. När jag ser bilder på min älskade Fredde så tänker jag ibland att vi kommer ses snart en dag. Jag kan inte ta in riktigt att han är borta förevigt, vi kommer aldrig ses någon gång mer. Vi kommer aldrig mer mysa eller skratta tillsammans till en film.
 
Fyra månader och det är så lång tid kvar av saknad. Jag vet att han är död men ibland tänker jag som sagt ändå att vi ska ses snart.. Tände ljus hos dig idag Fredde. Imorgon är det ett nytt år och utan tvekan är detta det värsta året i mitt liv.
 
Förra nyårs spenderade vi tillsammans. Det var skönt att bara va hemma. Tredje januari tror jag det var som vi uppdaterade våra Facebooks att vi hade ett förhållande. Det fanns en anledning till varför vi väntade men jag sa ju till dig att om jag ska leva resten av mitt liv med dig så får jag ta den smällen. Vi älskade varandra och jag ville att hela världen skulle få veta det.
 
 
Jag är så ledsen baby att jag kommer ha en nyårs utan dig.. På onsdag återvänder jag till Skellefte utan dig för att försöka få någon slags ordning på livet och försöka hitta en vardag igen. Jag vill inte ha en vardag utan dig men jag är så illa tvungen. Det var inte såhär mitt liv skulle bli.. Vi hade så många fina planer och jag såg fram emot varje minut som vi skulle dela tills den dagen vi skulle begravas tillsammans.
 
Jag saknar dig Fredrik och älskar dig mer än allt.

4

Fyra månader idag baby. Jag saknar och älskar dig 😞❤️❤️Du och jag

Sov som en klubbad säl hela natten. Går inte riktigt ihop för jag sover ungefär jämt och är jämt trött. Visserligen gör jag inget heller och medicin påverkar såklart men det är skönt att få sova en hel natt utan att vakna av lillekatt som vill göra morgon kl 01.
 
Nu är det bara en uppstigning före satan kvar och imorgon åker det väl två flyttlass med grejer. Då är alla stora möbler på plats, resten ryms i bempan. Redo för inflytt efter nyår så jag antar att jag drar mig tillbaka till stan nästa vecka? Jag undrar hur länge lådor kommer stå fulla med grejer, jag är inte känd för att göra saker så snabbt..
 
När jag återgår till att få en riktig lön måste jag göra lite förnyelser. Som med alla människor sitter det mycket minnen i allt möjligt. Allt från möbler till parfymer. Vissa av mina parfymer kan jag inte använda nu för jag blir jävla grinfärdig av dom. Har kvar Freddes alla parfymer och när jag luktar på dom så minns jag alla de gånger jag borrat in min näsa i hans hals, myst och kramats. Det gör så ont i hjärtat men samtidigt fint att minnas de bra och fina stunderna och inte bara allt det sorgliga och jobbiga.