Projekt hylla

Ja har ju bara bott här sen i Juli eller va det nu va. Tog 6 månader att få upp en tavla och nu har jag ju äntligen fått tummen ur röven och köpt tavelhyllor.
 
Men man kan ju undra hur jävla många dagar det ska ta att få upp en. Börja med att jag köpte hyllorna, Fredrik hade en slagborr med bara en borr till och vi lyckades väl konstatera att den borren va för liten. Jaha bara vänta tills vi skulle till Forsbacka för att hämta andra storlekar.
 
Där fanns bara en och vi kom då på att borren som satt på va ju rätt. Så då börja vi köra på men inte mycket hände. Nähe, slö borr. Bara vänta tills idag så jag åkte till Ostis och hämta våran borr. Åkte hem glad i hågen och tänkte ÄÄÄNTLIGEEEN. Borra hål, satt plugg. Nähe, då va det torx skruvmejslar man skulle ha och inte vanliga...
 
Jaha for då på Coop bygg och köpte en enkomt. For och käka, spela Bingolotto och nu jävla skulle jag ju skruva hylla när jag kom hem.
 
Nähe, felborrat ett hål, måste göra nya och flytta hela skiten och då va klockan så sent..
Så ja, det kan ändå ta 5 dagar att få upp en hylla. Det va historien om det iallafall.

=(

Är hemma och hämtar slagborren. Hade tänkt gosa med kisse men han va ute. Det skär i hjärtat på mig när pappa säger att han börjar vara ofärdig.. För jag vill inte att han ska försvinna. Även jag vet att allt har ett slut men han är den bästa katten i världen och kommer aldrig finnas någon som han igen. Han har hängt med i mitt liv längre är nån annan, inne på sitt 17:e år nu. Älskade älskade kissegubbe... :(

Om ditt hjärta slår

Blev lite skoter idag och mackor på järn över eld.. Mumma! Sen blev det tacos. Nu har jag ätit det torsdag, fredag, lördag, tisdag och onsdag. Konstigt nog inte direkt less?
 
Sen skulle vi hem och äntligen borra och sätta upp mina hyllor men det ville sig icket.. Så får fara till Ostis imorrn och hämta våran slagborr. SPYC på morron, kommer vara mör efteråt.
 
Tvättade bilen idag vilket kan kännas onödigt men har mått dåligt över stackarn varenda gång för jag har inte tvättat sen den blev riktigt geggig i höstas och den va ju helt ren mellan tvätten och parkeringen iallafall :) Zumba på det, som jag längtat! Nya låtar och det va riktigt skoj. Älskar att jag bytt ut många dåliga saker mot nya hälsosamma, eller ja det har både jag och F gjort. Nu ska jag duscha sen hoppa isäng med han. Puss på er!