Kräks

Åt mig kräkmätt idag. For på Obs och skulle bara handla tandkräm och smör.. Men notan slutade på 800kr ändå hehe. Är så skönt att få gå på affärn själv när det är lite folk. Köpte äntligen den där fönsterlampan i krom jag kikat på hur länge som helst. Blev även kollageramar och nå ugnsformar som kom med hem.. Jag är då nöjd iallafall =) Ikväll händer väl ingenting förmodligen, och det känns så skönt.
 
Ska väl krypa ner i sängen och se film med Fredde snart. Godnatt.

Du gamla du fria

Hemma hos mamma och pappa, käkat påskmiddag så det nästan sprutade mat ur öronen. Nu blir det lite hockey innan jag ska hem, är ungefär 164grader varmt härinne..! Imorse va vi sociala i sängen när vi vaknat, spelade spel på telefonerna ;)

Pust

Jag blev gräsänkling helt plötsligt och vad gör jag.. Jo, jag städar. Min enda "lediga" dag och jag kör dammsugarrally och dammsugar allt jag ser. Städat kylen, skafferiet, sorterat tvätt, startat tvätt, dammsugat golv och säng, diskat och stökat på. Men nu får det räcka!
 
Nu ska jag ta en dusch och kanske en liten skål med glass? Och se på tv och hoppas att jag inte sover bort all min ensamma tid.
Hittade smöret i städskåpet igår och ingen av oss visste vem som ställt dit med men med närmare eftertanke så var det jag haha. Tokigt det kan bli ibland!