Com hem

Har suttit i telefon i 25 minuter och blivit kopplad hit och dit för att få ut min krisförsäkring jag har via mitt jobb. Det är en fördel med att jobba i gruva, vi har många försäkringar som man inte vet om.

Jag och Fredde var ju varken skrivna på samma adress eller gifta men jag skulle få ut den ändå. 10 besök hos psykolog, det är ändå en tusenlapp. Hoppas bara min psykolog är godkänd. Kommer ändå fortsätta gå där.

Jag blev påmind om när jag jobbade i telefonsupport åt com hem. Det var ett roligt jobb, man fick höra mkt konstiga saker. Folk som inte skulle betala fakturaavgift men inte ville ha efaktura eller autogiro. Tyvärr kommer ju fogden då haha. Eller han som ringde in flera gånger i månaden och sa att han bl.a. Skulle flyga upp i rymden med sin sputnick, kallade mottagarens mamma för kaviarhora. Jag fick prata med han en gång men minns inte vad han sa. En hon grät nästan i telefon eftersom jag verkligen gick vidare med hennes ärende för hon hade inget bredband och sa com hem sa att felet låg hos henne men det gjorde det inte.. Hon blev så glad när jag ringde och berättade det.. Pensionärer som ringde och frågade efter lösenordet till deras dator haha.. Ja det var ett roligt jobb, synd bara att företaget som hade detta uppdrag sög röv. Nästan alla ungdomar i Skellefte har nog jobbat åt det.

Huvva

Igår kom som sagt allt på samma gång. Jag läste sms som Fredrik skickat och det var då det började. Grät konstant i två timmar men det gick inte stoppa. Tårarna bara rann hela tiden.

Men för första gången var jag inte ensam när en panikattack kom. Jag ville att tavlan vi gjort med alla kort skulle sitta uppe så alla kan se. Pappa fixade så att den kom upp på väggen och jag stod med min gamla kisse i famnen och grät samtidigt som pappa kramade mig. Det var skönt att inte vara ensam. 

Jag har inte gråtit på länge så igår kom allt på samma gång. Det var jobbigt men skönt att få ut det. Efteråt var jag så trött...

Usch jag hatar dessa attacker men kan inte göra nåt åt det. Igår behövde jag inte vara själv iallafall. Saknar dig Fredde.. Älskar dig mest av allt ❤️Så kom det

Jag har skjutit undan alla mina känslor ett tag men ikväll rasade min mur. Mina ögon är helt röda efter timmar av gråt.

Det vart för mycket. Fredrik har vart borta 2 månader idag plus att jag lämnade Bladgatan för gott. Jag kunde inte andas ett tag för all gråt. Jag hatar detta! Det är sååååå jobbigt... Jag saknar Fredrik så in i helvete.

Förstår ni som läser hur mycket Fredde betyder för mig? Han var mitt allt, vi skulle dö ihop. Det skulle inte bli såhär. Vi skulle bli gamla tillsammans...

Fredrik ❤️ jag älskar dig. Jag tände två ljus hos dig idag. Jag kommer på fredag och har massa ljus åt dig. Vi ses på andra sidan. Hjärta!