Egentligen..

Så är det rätt värdelöst att vara ledig när ens sambo jobbar. Har såklart vänt på dygnet en del så nu väntar jag mest på att bli trött...

Men imorgon får vi några lediga dagar ihop ☺️ Dock vet jag ju nu att det är inte så skoj med sån sammanhängande ledighet, bättre ta en dag här och där 😊Ojojoj...

Julen närmar sig med stormsteg och nu har jag semester/ledigt fram till nyårsveckan. Känns skönt med lite ledigt mittemellan semestrarna.. Fast ja ledig och ledig är man väl inte ändå :) Jag önskar jag kunde slöa bort hela dagarna men skafferiet måste rensas och sorteras upp, rengöra kyl/frys, sortera i garderober, vanlig städning och laga nå julmat såklart.

Det enda jag inte ska göra är att ställa väckaren iallafall :) Nästa år ska vi iallafall få pröva gå skift så då slipper jag ändå stiga upp före fan varenda vecka.


Igår blev jag och Hampus äntligen sambo på papper med. Med tanke på erfarenheter av livet så skulle något hända mig och jag dör har Hampus ett hem iallafall. Nu hoppas jag väl såklart att det inte blir så, men man vet aldrig helt enkelt.

Nä om man kanske ska gå och börja med skafferiet sen göra lite mat åt gubben som slutar jobba på drygt en timme. Skriva låååång handlingslista och köpa julklappar imorrn. Vi hörs!

Vart jag än går

Vad fan är det som händer?
Som en blixt från klar himmel har jag drabbats av nedstämdhet och opepp på precis allt. Jag vet inte om det har med allt som hänt på senaste att göra eller vad det är... Jag borde städa, stöka undan, gå på gym, laga mat, vara trevlig men jag vill inte!
 
Helst vill jag gräva ner mig i ett hål i några veckor. Jag har fan inte lust med nått. Kanske hänger ihop med att sömnen är åt helvete.. Jag vet inte?
 
Nu MÅSTE jag iallafall göra middag men jag kommer inte lägga ner varken hjärta eller själ i den.
Fuck off.