I will follow into the dark

6 månader. Det är så sjukt! Å allt som hänt sen dess... Jag va på graven och tände.. Pratade lite som vanligt. Jag är så glad över det jag fick höra igår.. Han sa att vi hade planer för vårat liv ihop men det blev inte så..
 
Har plockat bort all tvätt som legat överallt. Såg Freddes kläder då och jag vet inte när jag ska he bort dom. Nån dag måste jag nog göra det men inte idag..
 
Vet inte vad jag ska skriva mer. Önskar att min fina var här idag och inte begravd.. Älska dig! <3
 
 
 
 

Hopplösheten

Ikväll har jag slagits av en tung känsla av hopplöshet. Känslan av att mitt liv aldrig kommer resa sig och bli bra igen. Känns som att jag förevigt kommer vara fast i denna jävla nedåtgående spiral.

Hittade kort på Fredde som jag inte visste jag lagt på det stället.. Saknaden efter Fredrik och sommaren som var tog över allt. Panik på panik återigen. 6 jävla månader utan mitt hjärta och de blir aldrig färre, bara fler.


Jag ångrar inte mitt besök idag för fem öre även om jag kanske återigen vänt ner på botten. Jag vet att jag inte kan ha för många ok dagar på rad, tillslut måste de ta slut. Fyfan vad bitter jag låter men jag saknar Fredrik så jag tror jag blir galen. Vaka över oss inatt också ❤️Hemligheten

Imorse ställde jag och Stina av mot Arvidsjaur för att göra det jag inte nämnt här tidigare.. Alla får väl ta det här hur dom vill men jag har faktiskt besökt ett medium. Jag åkte dit med ett öppet sinne för vad som skulle hända eller inte. Visste inte riktigt vad jag skulle tänka om det..
 
Men jag kan säga såhär att jag är övertygad om att Fredde var där. Saker som sas finns det inte en möjlighet att någon kan veta. Jag har inte tänkt skriva så mycket om min upplevelse utan om nån vill veta kan ni skriva på Facebook eller nåt..
 
Jag kom hem med en ro i kroppen men även en stor känsla av ledsamhet och saknad. Jag vet att han är här ibland och tittar in, jag vet att han ser mig gråta men jag kan inte prata med honom. Det gör mig ledsen. Jag är inte rädd för döden längre för jag vet att vi kommer ses igen.
 
En viktig sak fick jag bekräftat idag.. Känns skönt att äntligen veta.
Tänk att det var så roligt att det var en sån sak som hans tandborste som verkligen övertygade mig att han va där. Av alla de saker som sas så var det faktiskt det som övertygade mig mest.
 
Älskade Fredrik  <3 Det va mycket att ta in idag, försöker skriva ner saker men får nog skriva omgångar.. Sen grinar jag så mycket att jag inte ser nåt nästan. Ska pausa en stund.
 
"Du får ta på dig många par sockar om du ska kunna fylla ut mina skor" <3