Mys

Jag sitter i soffan och njuter av ett välstädat hem. Hampus står och lagar mat, djuren busar runt runt. Funderat på de saker jag vill skaffa till lägenheten som jag länge tänkt men aldrig blivit av. Mörkt ute och massor med tända ljus härinne. En känsla av ro har lagt sig för stunden.
 
Jag var på graven för någon vecka sen, det lär väl bli mer i höst nu när lyktorna är framme men jag har ändå kunnat släppa att jag inte behöver vara där jämt. Jag kan tända ett ljus här hemma. Tog ett bra tag innan mitt nästan maniska betende över graven släppte. Känns skönt ändå, man slutar inte sörja för det.
 
 
Jag är för stunden väldigt nöjd över livet. Tänker ofta tillbaka på hur det var för ett år sen och kan verkligen se med egna ögon hur bra det blivit. Kunde inte ens drömma om att det skulle kännas såhär. Jag älskar min Hampus, han är så rätt på många sätt och vis. Så tokigt det blev :)
 
Nä nu ska jag avnjuta en överasskningsmiddag med min sambo, har ingen aning om vad det bjuds på men i just denna stund skulle jag nog kunna äta en skål med skit och det skulle smaka bra hehe =)

Kommentera här: