Suck

Ja detta år ja.. Turbo har fått lite övertid, det hände andra saker i onsdags så det är inte riktigt läge att han får somna in just nu.. Vilken jävla störd start, jag blir så förbannad.

Idag gör jag min första eftermiddagsvecka. Skönt att slippa stiga upp före satan men trist att knappt se Hampus föränn på fredag. Fast vi överlever nog..


I fredags tog vi farväl av moster. Det va en fin men såklart sorglig begravning. Nu är moster hos mormor och morfar igen ❤️ Som prästen sa "hon är på ett ställe där hon kan dansa och sjunga igen, där finns inga hinder". Min moster har samma sjukdom som min mamma och var rullstolsbunden. Vila i frid ❤️

På fredag tar vi farväl av Jonte. Det kommer bli tungt det med..

Fy och fan

Detta året har haft den värsta starten någonsin.. Två begravningar, sjukdomar och imorgon måste Turbo åka till hundhimlen..

Jag kan erkänna att jag är ingen hundmänniska, men han har vuxit fast på mig. Vissa stunder har vi vart ovänner men han är ändå en familjemedlem ❤️ Det som kommer kännas mest är att det inte är någon som blir så otroligt glad när man kommer hem...

Och det finns då ingen annan hund som Turbo. Kommer bli en jobbig dag och kväll imorgon :'(

Helst vill jag bara radera detta år. Som pappa sa "det tråkiga och dåliga kommer i stim ibland". Fy och fan!Snön faller och vi med den

Sista dagen ovanjord. Fr.o.m. nästa vecka börjar jag gå skift fm/em så det blir ständigt underjord. Har en liten stund över för tillfället..

Sitter och läser lite om andra träningspass på friskvårdskompaniet. Just nu är det nästan bara gruppass som gäller, har ingen pepp alls att gå på gymet, blir som lite gjort.. Men jag kör ju bara core, eller dans bara för att det är kul... Men jag vill vidga mina vyer och dessutom fler och andra tider att träna på. Nu får jag fan hålla igång det här.

Lagt om kosten med så att jag kanske inte behöver se ut som en boll i sommar när jag ska gifta mig. Inte smal, men bara hälsosammare och mindre.


Är på ett smådåligt humör som hela tiden, vill helst bara bli lämnad ifred. Trist att det ska vara så, fast det går över vet jag.. Inom sinom tid.