Åldras med mig, vi har det bästa framför oss

Igår var jag på gymet och för första gången på säkert då detta år var jag nöjd med min prestation. Det känns i kroppen idag precis som det ska vara... Jag va helpeppad på kvällens pass tills en tanke slog mig idag påväg hem från jobbet och det blev en hemmakväll utan några som helst måsten. Det är förändringar påväg i livet som jag vet är till det bättre för alla, men det tar tid att anpassa sig.

Det kommer att bli bra en dag, det är jag säker på, men man måste ta tid på sig att kanske vara ledsen också. Det är viktigt.


Snart väntar vi på att få ett datum när vi ska på våran tredje begravning i år... Fjärde om man räknar turbos. Hampus mormor somnade in i lördags och nu får det vara nog! Jag har inte tänkt på fler begravningar i år... Jag ska gifta mig och detta skulle bli ett så jävla bra år men starten har inte vart direkt lyckad :/ 

På tal om turbo så är det väldigt tomt hemma.. Jag tyckte verkligen mer om honom än vad jag trott.. Tomt utan lillkatten också så nu är det bara Hasse kvar. Saknar tubbe väldigt mycket ❤️

:(

Igår tog vi det tunga beslutet att låta Turbo åka till hundhimlen... Jag trodde att det skulle vara enklare än vad det var, såklart var vi alla ledsna, men att komma hem var jobbigare än jag trott..

Det är väldigt tomt här, ingen som bär runt på grejer och ingen som hälsar glatt. Idag ska jag stöka bort hans leksaker osv men det känns verkligen inte kul...


Jag önskar att Hampus hade fått ha Turbo från valp. Tyvärr har han omplacerats två gånger innan han hamnade hos honom och därmed inte haft det så bra. Han blev otroligt konstig mot slutet och det gick inte lita på honom. Det var inte en fråga om han skulle anfalla någon utan frågan om när.. Då fick vi ta detta tråkiga beslut.

Här hemma med oss har han aldrig visat tecken på aggression, han var världens snällaste och roligaste, men det går inte ha en hund som man bara har hemma. Man måste kunna ta med han. Som sagt önskar jag verkligen att han hade gått ha kvar, men nu är han i himlen.

Nu är det bara vi och Hasse kvar i våran lilla familj. Visst vill vi ha hund igen men det rätta att göra är att vänta tills vi har hus och mer tid till djur. Vi är borta rätt mycket och då ska man inte ha djur, så enkelt är det.

Sov gott Turbo, jag tyckte nog om dig mer än jag anade för det är verkligen tomt och tyst här hemma ❤️ Puss från matte och husse.
Där himlen är tung av sorg

Vad är det med detta år? Det skulle ju bli det bästa i mitt år men det är bara tragedier på alla håll och kanter.. Moster och Jonte började allt med och nu har två bekanta förlorat sin 5månaders son idag...

Även om vi inte umgås eller känner varann direkt så är staden liten. Man har umgåtts i samma kretsar.. Vädret är jättefint idag och det är fredag, men det är svårt att glädjas åt det just idag.

Jag har aldrig förlorat ett barn, men någonstans i staden finns en familj som förmodligen känner samma rädsla och hopplöshet inför framtiden som jag gjorde den 30 augusti 2013. Det är inte samma sak, men det känns som att en del känslor är nog desamma vem än du förlorar. 

Någonstans sitter en familj vars liv vänts uppochner på ett ögonblick. Jag hoppas att dom kommer ta sig igenom den tunga sorgen. Livet är verkligen inte rättvist... :( 

Våra tankar går till er idag ❤️