Annies song

4 månader mitt hjärta. Det känns som en evighet... Samtidigt så upplever jag att några delar av mig har inte accepterat vad som hänt. När jag ser bilder på min älskade Fredde så tänker jag ibland att vi kommer ses snart en dag. Jag kan inte ta in riktigt att han är borta förevigt, vi kommer aldrig ses någon gång mer. Vi kommer aldrig mer mysa eller skratta tillsammans till en film.
 
Fyra månader och det är så lång tid kvar av saknad. Jag vet att han är död men ibland tänker jag som sagt ändå att vi ska ses snart.. Tände ljus hos dig idag Fredde. Imorgon är det ett nytt år och utan tvekan är detta det värsta året i mitt liv.
 
Förra nyårs spenderade vi tillsammans. Det var skönt att bara va hemma. Tredje januari tror jag det var som vi uppdaterade våra Facebooks att vi hade ett förhållande. Det fanns en anledning till varför vi väntade men jag sa ju till dig att om jag ska leva resten av mitt liv med dig så får jag ta den smällen. Vi älskade varandra och jag ville att hela världen skulle få veta det.
 
 
Jag är så ledsen baby att jag kommer ha en nyårs utan dig.. På onsdag återvänder jag till Skellefte utan dig för att försöka få någon slags ordning på livet och försöka hitta en vardag igen. Jag vill inte ha en vardag utan dig men jag är så illa tvungen. Det var inte såhär mitt liv skulle bli.. Vi hade så många fina planer och jag såg fram emot varje minut som vi skulle dela tills den dagen vi skulle begravas tillsammans.
 
Jag saknar dig Fredrik och älskar dig mer än allt.