Com hem

Har suttit i telefon i 25 minuter och blivit kopplad hit och dit för att få ut min krisförsäkring jag har via mitt jobb. Det är en fördel med att jobba i gruva, vi har många försäkringar som man inte vet om.

Jag och Fredde var ju varken skrivna på samma adress eller gifta men jag skulle få ut den ändå. 10 besök hos psykolog, det är ändå en tusenlapp. Hoppas bara min psykolog är godkänd. Kommer ändå fortsätta gå där.

Jag blev påmind om när jag jobbade i telefonsupport åt com hem. Det var ett roligt jobb, man fick höra mkt konstiga saker. Folk som inte skulle betala fakturaavgift men inte ville ha efaktura eller autogiro. Tyvärr kommer ju fogden då haha. Eller han som ringde in flera gånger i månaden och sa att han bl.a. Skulle flyga upp i rymden med sin sputnick, kallade mottagarens mamma för kaviarhora. Jag fick prata med han en gång men minns inte vad han sa. En hon grät nästan i telefon eftersom jag verkligen gick vidare med hennes ärende för hon hade inget bredband och sa com hem sa att felet låg hos henne men det gjorde det inte.. Hon blev så glad när jag ringde och berättade det.. Pensionärer som ringde och frågade efter lösenordet till deras dator haha.. Ja det var ett roligt jobb, synd bara att företaget som hade detta uppdrag sög röv. Nästan alla ungdomar i Skellefte har nog jobbat åt det.