Kanske

så borde jag sovit vid det här laget.. Men jag blev som aldrig trött och försöker ha uppehåll från sömnmedicin så de ska funka. Tyvärr tappar de ju effekt om man käkar dom jämt.. Men jag ska väl snart lägga mig och se film, då kan jag sova en stund. Inte hela dagen hade jag tänkt iallafall..
 
Igår fick jag min inbjudan till klassträffen, 10 år sen jag gick ut nian.. Kan inte tro det är sant! Vissa dagar känns det som igår. Sen är det ju ingen hemlighet att jag längtar tillbaka till den tiden heller.. Men en sak undrar jag fortfarande över, och förmodligen alla som fått detta brev. Vem är Anders Kolbengtsson från Tärnaby? Har jag missat att det gick en sån i min klass i tre år? Haha, nåt blev nog konstigt nånstans på vägen tror jag..
 
 
Freddes katt tippade just på sidan av datorn. Han ville så gärna va med på ett hörn fast han inte fick så han ställde sig bara på armstödet på soffan och tippade ner sig mellan det och datorn. Önskar Freddie hade vart här och fnys-skrattat åt det som han gjorde åt katterna <3
 
Förövrigt så var det bla min jakt på näs-smycken som höll mig vaken också. Kunde inte sluta tänka på att jag inte minns vart jag la dom... Tillslut fann jag dom och det blir bra när jag får byta. Kommer nog inte ha den här stora fula i fyra veckor ändå. Mailat om nästa piercing och längtar till lön då jag kanske unnar mig ett besök hos frissan med färgning och klippning. Iallafall klipp så får väl Bella offra sig och färga som hon gjorde på mig i unga år. Kommer jag ihåg kanske jag drar förbi gymet idag. Vet inte var denna stora känsla av att jag vill förändra mig kommer ifrån... Tatueringar på g men jobbigt att vänta på tider, känns långt till April..
 
Äh ska sluta babbla nu. Tänkte bara säga att Burt Reynolds har blivit gammal! Såg ju Smokey and the bandit häromnatten och nyss ett klipp på tuben från Fast N' Loud då de träffar honom i sin Trans Am. Han såg så gammal och skröpplig ut med sin käpp att det va svårt att förstå att det va samma person som i filmen igår natt..
Jaja godnatt eller godmorgon på er.
 
<3<3<3<3