Roligt

Prins Carl Philip tvärsvängde förbi brorsans camp i Afghanistan och planterade ett träd i veckan :) Kul! Bild stulen från hans blogg :P
 

Stånd

Inte så trevligt som det skulle kunna va, häh. Nämen gruvan har rätt mycke stillestånd pga vi är bergvräkta som det så fint heter. Innebär att det inte hinner lastas ut i nog bra fart för att vi ska kunna jobba. Vi har ungefär två gavlar per dag att jobba med, men dom skjuter vi ju också samma dag, så det är berg precis överallt.
 
Vilket blir ganska jobbigt med ett 10timmars pass av inget värt på agendan.. Och idag stod då halva gruvan still för att de va arbete så ingen kunde ta sig nånstans.
 
Men det löser sig, som med allt annat här i världen :) Jag och Fredrik ska på dop 1 December så det ser jag fram emot, julen är ju på intågande och 15 dagar kvar till lön :P
Fast det här med bilbyte/försäljning gör mig lite lessen.. Jag vill igentligen inte he bort das Helga, men känner mig så illa tvungen när det bara jävlas... Det är en fin bil och jag blev faktiskt lite kär första gången jag såg henne, dock trodde jag aldrig att den skulle komma i min ägo.. Men vi hade en fin sommar ihop iallafall, många trevliga turer :)
 
Får väl se vars det landar.
Nu blir det nog snart sängen känns det som.
Godnatt.
 
 
I know that you´re no good for me
 
 

Pissväder från satan

Jag har alltid otur och får alltid köra sämst veckorna.. Imorse såg jag inte alls mycke framför bilen i snön och de va bara allmänt jävligt. Men vi tog oss fram hela och 5 minuter före vi började så skitsamma. Fick lite klagomål på väg hem att jag körde så sakta men då blev jag irriterad och röt ifrån att då kan han väl köra själv. Jag kör inte över min förmåga och både vi och bilen kom fram hel. Konstigt nog va han väldans trevlig när vi kom åt stan...
 
Nej jag gillar inte sånt här väder då vintern inte kan bestämma sig för att stanna eller inte. När det väl är vinter så är det bra, men vägen dit är dryg.
 
Har inte haft mycket på schemat idag i gruvan, har mest försökt att ta mig ner?? Va av nån konstig anledning väldigt svårt idag. Hitta nån midda och slänga i sig, tvätta och ta det lungt.
 
Bmwn åkte nyss ut på blocket så vi får väl se..