11

Idag är det elva månader sen Fredrik flög iväg. Ibland känns det som att allt som hände bara var en dröm. Jag tycker det är svårt att hantera sorgen ibland.. Jag tänker ofta på Fredrik, olika minnen som dyker upp, men jag pratar nästan inte längre om honom.. Det är inte för min skull, är nog mest för andras. 

Jag har en skuldkänsla som tynger mig och den drabbar mig ofta när jag har kul. Kanske sitter och grillar i det fina sommarvädret, då kan det slå över mig att här sitter jag och har kul medans han inte finns längre. Mitt liv gick vidare tillslut, jag träffade Hampus, det ordnade upp sig, men jag kommer aldrig glömma.


Skulden får jag nog leva med länge, men det får väl vara så.. Sorg är svårt. Saknaden är svår. Det är svårt att inte längre nämna så mycket om det heller... Det ställer till med hjärnspöken. 

Ligger ensam och åskrädd, blir förmodligen ingen sömn inatt heller. Får väl fundera på livet lite mera då..

Najs

Natten till lördag åkte jag på misshandel av en kille på Max. Skulle köpa lite fyllemat efter vi vart på Brolle i bursiljum, slutade med blod och akuten.

Två slag minns jag, men det va fyra eller fem. Svullen och fin i ansiktet om än det inte syns så värst. Jobbigast är det under läppen där jag trasades upp och nu när det börjat läka har det blivit vitt?? ser riktigt äckligt ut.Gör ont att bara göra ingenting så äta har inte gått så bra eller sova. Imorgon ska jag till polisen och fotaKonstigt hur man kan få kommentarer som "trodde det skulle se värre ut". Det spelar väl ingen roll hur det ser ut. Jag vet hur ont det gör och hur jävla ledsen jag är över att den jävla idiot förstört min semester.

Känner inte för att göra nått just nu och har mest bara ont. 

Men jag tror personen kommer få igen det han är värd, det finns folk som gärna skulle haft tag i honom och klart det är fint att höra mitt i det tråkiga.
Godnatt :((