Slå mig hårt i ansiktet

Jag var så glad idag. Har min kortvecka så jobbat bara till torsdag då. Såg fram emot att komma hem, städa upp hela lägenheten, laga mat, köpa nåt gott, tända ljus och mysa. Istället la jag mig under täcket när jag kom hem och grina.

Fick brev från polisen idag att förundersökningen om min misshandel las ner. Kändes bara som en slag i magen! Det var ju så bra och många vittnen men nä han ska tydligen få gå fri från allt.

Jävla idiot. Kommer garanterat stöta på honom i denna lilla stad igen och han kommer skratta inombords att han kom undan. Detta förstörde hela min kväll. Jag ser ju alltid så fram emot dessa torsdagkvällar men nu blev inget av...

Å andra sidan vet man sen tidigare att livet är inte rättvist.. Åja det är bara att falla och sen resa sig. Känns säkert bättre imorgon även om det suger..

Mys

Jag sitter i soffan och njuter av ett välstädat hem. Hampus står och lagar mat, djuren busar runt runt. Funderat på de saker jag vill skaffa till lägenheten som jag länge tänkt men aldrig blivit av. Mörkt ute och massor med tända ljus härinne. En känsla av ro har lagt sig för stunden.
 
Jag var på graven för någon vecka sen, det lär väl bli mer i höst nu när lyktorna är framme men jag har ändå kunnat släppa att jag inte behöver vara där jämt. Jag kan tända ett ljus här hemma. Tog ett bra tag innan mitt nästan maniska betende över graven släppte. Känns skönt ändå, man slutar inte sörja för det.
 
 
Jag är för stunden väldigt nöjd över livet. Tänker ofta tillbaka på hur det var för ett år sen och kan verkligen se med egna ögon hur bra det blivit. Kunde inte ens drömma om att det skulle kännas såhär. Jag älskar min Hampus, han är så rätt på många sätt och vis. Så tokigt det blev :)
 
Nä nu ska jag avnjuta en överasskningsmiddag med min sambo, har ingen aning om vad det bjuds på men i just denna stund skulle jag nog kunna äta en skål med skit och det skulle smaka bra hehe =)

Orättvist

Livet är så jävla orättvist ibland. 13 månader senare kommer nästa tragedi och jag citerar "jag trodde det var nog efter ifjol.." Kommer inte gå in på något närmare om vem eller hur.. Fredriks död tog mycket av oss alla, det märks än.

För mig bubblade en jävla massa känslor upp. Den där äckliga känslan kröp genom kroppen och jag grät hela vägen hem från jobbet. Allmänt nerstämd och tycker att det inte är rättvist! Mycket minnen från tiden efter dök upp, hur livet kan förändras på en sekund och allt är uppochner.


Skickar mina tankar och styrkekramar ❤️