Harkel

Oooh så trött jag va på skyddsombudsgrejset idag. Höll på att somna flera gånger. Tur det slutade lite tidigare än på schemat :) Middag från Subway med Fredrik och sen film.
 
Imorrn händer inget förutom jobb och sova men lördag är det som sagt dop så då får jag träffa massa fint folk och sen är jag bjuden på middag hos brorsans kombo på kvällen så det är första gången jag träffar han sen han kom hem :) Blir trevligt den stunden jag kan vara där :)
Sen vips så är de söndag och ledigveckan hägrar. Har aboslut noll planerat, känns ännu bättre. Bara jag inte blir dundersjuk, känner att det börjar smyga sig på.
 
 
Försökte övertala Fredrik att vi skulle köpa husvagn och fara till Böda Camping. Tänkte att han kunde ju få köra, det gillar han ju :) Han va dock skeptisk till den idén med så långt dit och stor camping.. Men vänta bara, ge mig lite tid så ska jag nog lyckas övertala hähä ;) Husvagn kan jag ju köpa ändå :D
 
Nu kolla igenom hela internet från början till slut sen ska jag dejta Mr Sandman.
Godnatt!

Hur i hela...

Ja alltså hur fan gör man för att sova en hel natt? Jag har inga problem dessa veckor att somna tidigt, men däremot så vaknar jag tidigt istället. Och att sova mellan 20 och 01 är inte så jävla många timmar ändå, plus att det suger att bara sitta vaken nu. Finns inte sådär dömycke att göra.
 
Men å andra sidan kan jag lika gärna somna 22 eller 23 och ändå vakna tidigt. Finns som ingen bra balans i det hela..
 
Aja är ju inte så mycke att göra åt det nu. Ska provsova men lär inte funka.
Trots gårdagens ångest så känns det bättre nu när jag vet att min bror är på svensk mark igen, han landade på Kallax igårkväll.
Nu hoppas jag bara bilen är varm när jag ska iväg :)

Ding dong hör i höjd

Vaknade 01:30 imorse, yeey. Vid 3 gav jag upp och steg upp. Började multitaska nå jävulskt och det gick hyffsat men man kanske inte ska komma på att he upp belysningen i julgran kl 4 på morron.. Gick inte sådär jättebra kan jag meddela. Men nu sitter den där, tjorvig och ihopsatt med hjälp av kärlek och svordomar. Just då saknade jag pappa väldigt mycke haha!
 
Har en välda massa energi just nu så har passat på att röja runt här men orkar inte ta allt, men det ser iallafall ok ut. Fick en massa soppåsar, är bra på att börja på flera men aldrig fylla dom. Måste lix ut i garaget och bryta i nån jävla strömbrytare så motorvärmarn går imorrn..
 
45 minuter kvar på middan som blev revbensspjäll, då hinner jag ut till garaget, duscha, äta sen stirra i tvn tills John Blund kommer. Skön kväll :)