Hojja

Katten har frispel.. Jag är så trött för det var kväll sent igår men kl 02 var det morgon.. Inte alls sugen på att jobba men vad göra! Äckelsnö såg jag hade kommit med...

Jag hoppas gamla läggan blir klar i veckan så vi kan lämna den bakom oss. Största problemet på nya stället är att ingen fattar hur kylen funkar, den fryser alla grejer för oss nu haha!

Nä om man skulle ta och åka iväg. Adjö.

See you again

Ännu en stjärna på himmelen.. Idag fick jag motta att ännu en ung människa lämnat oss. Fredriks bästa vän Ted finns inte här längre. Det gör så ont i mig att alla bara försvinner! 

Det var ett tag sen vi pratade men efter Fredriks död hade vi mycket kontakt. Jag minns såväl den sista kvällen Fredrik var vid liv, då umgicks han med Ted för det var lördagkväll och jag jobbade eftermiddag. Påväg hem så sa Fredrik åt mig att Ted var verkligen hans enda bästa vän... Jag kände mig tvungen att berätta det för honom när Fredrik hade lämnat oss, och jag vet att han var väldigt tacksam för att jag sa det.

Även minns jag när Ted skrev åt mig om nått förra året, och passade på att gratta till förlovningen, och att han var glad att mitt liv gick vidare. Egentligen ska man såklart skita i vad folk tycker och tänker, men iallafall jag undrade vad folk tänkte när jag träffade Hampus. Det var tidigt tyckte jag med, men det var rätt. Kändes bara fint att få höra just de orden från Ted..

Fredde och han var verkligen bästa vänner. Ibland hade dom ett språk som ingen annan kunde förstå. Vila i frid Ted, var du än nu befinner dig! Rocka lös med Fredde och Jonte, ta en bira och lyssna på bra musik. Sov gott vännen.
Vad är det med detta svarta året? Fem dödsfall sen december.. Vad mer skall komma? 

Hujja...

Jag vill aldrig mer se en flyttlåda. Nu bär de av igen och denna gång till stämningsgården. Största skälet är väl att vi har för mycket bilar men en parkering. Tar vi bort jänkarna har vi ändå två bruksbilar... Och det blir svårt i längden med endast 6 timmar besöksparkering... 

Så dagarna nu består av flytt och stök. Jag längtar tills allt är tömt, städat på getberget och uppackat på nya stället. Då ska jag njuta av det fina vädret på altanen vi faktiskt har där. Nästa gång det blir en flytt blir det till huset vi ska köpa...

Fredrikgrejornq hänger med, men tex tavlan kommer inte hänga lika centralt längre. Den får vara i gästrummet men ändå hänga uppe. En dag kanske jag skiljs med sakerna men inte än.


Jag och Hampus firade ett år i mars och tänk vad saker vi hunnit med. Både bra och dåliga. Men mest kanske vilken konstig situation vi träffades i?

Han ska ha en eloge som aldrig sagt ett ord om Fredrik. Jag har fått ta tid och sorgen fått ändra på sig. Tänk de dagar jag grät för att jag saknade fredrik men Hampus torkade tårarna. Ingen av oss visste ju riktigt hur man skulle hantera det på något sätt... Jag va ju mitt uppe i allt när vi träffades.. Men med tiden så blev det bra, och ja, så bra det blev!❤️

Nu ska jag åka på jobbet, skönt med bara tre dagars jobb. Jag längtar till duschen jag får ta ikväll för jag luktar inte godis hehe..