Äntligen!

Trodde aldrig denna dag skulle komma.. Jag har ju visserligen ojobbat idag och söndag men vetskapen av att jag är ledig imorrn är inte helt fel ;) Sen har vi ju vart hos tatueraren och Fredde har börjat bygga på sin arm. Jag kanske inte gillade hans idé från början men han gör ju såklart vad han vill, men jag tror det blir ett bra resultat när det blev lite ändringar :) Så nu kommer vi ju måsta ligga jämt! Tatueringar är snyggt ;) Skämt och sido, jag tycker om han med eller utan :) Nu ska jag strax ner i hålet, skepp och hoj!

Friskt

En på mitt skift har sexförbud i 2 månader nu innan han blir pappa så han har fått lov att köpa en lösfitta vilket resulterar i att dom diskuterat den bästa nu i fikarummet. Bästa lösningen va tydligen en mjölkmaskin, då kan man bjuda in tre polare till :) Haha åh tur man får skratta på jobbet ibland mitt i allt elände :)

Happy birthday!

Efter en stressig och jävlig kväll fick jag komma hem och mysa med Fredde inatt som faktiskt fyller år dagen till ära :) Så nu är vi jämngamla i nån månad innan jag tar steget till halvvägs mot 50.. :)
 
Imorrn ska vi till tatueraren så jag får ge min riktiga present. Han ska få börja bygga på sin arm han ska göra, det blir säkert fint :) Men gav han en diesel parfym också som luktar snooooooooooooooooooorgott. Vill borra ner mig i hans hals när han har den :]
 
 
Nu ska jag strax iväg igen på jobb men nu är det inte länge kvar innan jag är ledig på lördag och dessutom går på semester 5 veckor natten mot måndag med löneförhöjning. Kunde haft det sämre ;)