10:40

Då somnade min älskade kisse in.. Igår for jag till Ostvik för att bara mysa och han hade knappt nån balans kvar :( Brorsan kom ner med sin tjej från Luleå för att säga hejdå. Förstår ni att detta va ingen vanlig katt? Hela familjen har gråtit över att han va tvungen lämna oss, även om det var för hans bästa.
 
Idag skulle jag bara hem och ta farväl men råkade slå av väckaren så när jag rejsat till Ostvik var det bara 10 min innan pappa skulle fara in med han.. Och då kände jag att han har gett mig 18 år, då är jag med när han går vidare.
 
Det som är så vidrigt är hur allt detta påmint mig om Augusti! Igår satt jag och vänta på brorsan med tjej, det gjorde jag dagen innan Fredde dog. Idag sen igår har jag väntat på att säga hejdå till någon jag håller kär, det fick jag också göra då.. Så det är bara en massa småsaker som stämmer så bra överens med allt som hänt..
 
Det absolut sista var att Kisse bara somnade in. Han rörde sig inte alls, precis som Fredde... När vi skulle gå sa pappa "Nu får Fredde ta hand om Kisse". En era är över. Jag har haft så kul med denna katt. Han har vart min vän när livet vart tungt eller andra svikit. Vi har ätit ostkrokar tillsammans.. Det säkraste tecknet på att våren var kommen va när Kisse rullade sig i allt bås på gräsmattan som tinat fram eller på altan. Ska framkalla och rama in kortet på han och Fredde..
 
Nu ska han få vila på Djurvilan i Ragg.. En egen sten med en målad katt som sitter i ett fönster. Kunde inte blivit bättre.. Och vi valde att skriva Kisse för vi har väldigt sällan sagt hans riktiga namn.. Tack för fina 18 år av lojal vänskap.1996 - 2014 Älskade lilla vän <3
 
 
Mina änglar <3<3<3

Kommentera här: